Breien is geweldig! Of niet soms?

Zoals je misschien hebt gelezen op de pagina Over mij, heb ik al leren breien toen ik nog op de basisschool zat, jaren geleden. Toen dacht ik dat ik nooit andere dingen zou kunnen breien dan sjaals. Totdat ik niet lang geleden ontdekte dat ik dat wél kan. Bekijk de pagina Inspiratie om te zien welke projecten van andere ontwerpers ik heb gemaakt. Op enig moment — hoop ik — hier mijn eigen patronen te publiceren.

Tot die tijd … kijk rond, laat je inspireren en vind me op andere platformen:


Hoera voor breien

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan haken en breien, is dat je gewoon van alles kunt maken. Je kunt je fantasie de vrije loop laten, een patroon volgen, of je instinct erop loslaten. Kies je eigen kleuren of laat iemand anders voor je kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Allerlei dingen maken

Het gebreide vestje hieronder heet Heim Jacket en is een ontwerp van @DropsDesign. Ik heb de wol gebruikt die werd aanbevolen in het patroon: Drops Alpaca. De wol was heerlijk om mee te werken en voelt lekker zacht. Af en toe was het een kleine uitdaging, omdat Drops Alpaca een dunne draad is, die je breit met naald 3mm/3,5mm.

Knitting Drops Design Heim Jacket Detail with logo

Hashtag Never Not Knitting

Mocht je me toevallig volgen op Instagram of Pinterest, dan weet je misschien ook dat ik nooit géén project op mijn breinaalden heb. Ik houd gewoon van breien. En van haken. Of van Tunisch haken. En van erover praten, foto’s ervan nemen en … nou ja, je begrijpt mijn punt. 😉

(Visited 44 times, 1 visits today)