Disclaimer NL

Datum: 15 mei 2021 — NB Deze disclaimer is van toepassing op alle relevante publicaties.

Geen sponsors, geen betaalde content


Indien Hooked Arty Crafter gesponsord wordt door enige derde partij, wordt dit aangegeven bij desbetreffend(e) pagina, blog en/of Social Media-bericht.

Ontwerpers en patronen

De ontwerpers wier werk ik bewonder en wier patronen ik maak, hebben mij niet gevraagd om reclame voor hen te maken. Als ik iemand noem op mijn website, is dat omdat ik het patroon in kwestie zelf heb gekocht. Of omdat ik een gratis patroon heb gebruikt dat zij op hun respectievelijke websites hebben gepubliceerd.

Garenmerken

Wanneer ik over garenmerken praat, verschillende soorten garen vergelijk of foto’s laat zien van het mooie garen dat ik voor mijn projecten gebruik, doe ik dit uit eigen beweging. Ik wordt niet gesponsord door enige derde partij of garenmerk, tenzij anders aangegeven.

Brei- of haakboeken

Als ik een recensie schrijf over haak- of breiboeken, is mij dat niet gevraagd door enige derde partij. Wanneer ik een boek noem dat ik gebruikt heb, doe ik dat omdat het boek in kwestie mij geholpen heeft bij het maken van een ontwerp of een bestaand patroon.

Haak- of breinaalden

Indien ik een recensie schrijf over haaknaalden of breinaalden, is mij dat niet gevraagd. Alle recensies over handige brei- of haaknaalden heb ik uit mijzelf geschreven, zonder opdracht. Echter, als en wanneer er een derde partij bij betrokken is, zal ik dit aangeven in desbetreffend bericht.

Doe-het-zelf huisjes disclaimer

De doe-het-zelf huisjes waarover ik op mijn website een recensie heb geschreven, heb ik niet cadeau gekregen. Ik heb alle doe-het-zelf huisjes zelf gekocht, tenzij anders aangegeven.

Doe-het-zelf gereedschap

Alle doe-het-zelf gereedschap dat ik heb gebruikt, heb ik zelf gekocht. Hier kwam geen derde partij aan te pas. Plus, ik heb geen gereedschap ontvangen van enige hobbywinkel die ik op mijn website heb genoemd.


Advertenties op website

Indien je advertenties tegenkomt op deze website, wordt dit artikel van kracht.

 

logo-hooked-arty-crafter-disclaimerVolg me op Instagram of Pinterest.

(Visited 19 times, 1 visits today)