Hier is een overzicht van de doe-het-zelf huisjes die ik met de tijd gebouwd heb. Op dit moment ben ik ook nog bezig met een andere. Het gaat me alleen nog wel een flinke tijd kosten om die af te maken. Tot die tijd kun je alvast de doe-het-zelf huisjes bekijken die ik wél afgemaakt heb.


DIY houses - Cathys Flower House Finished - Robotime - doe het zelf huisjes

Cathy’s Flower House

Doe-het-zelf huisje nummer 3 was er een van het merk Robotime. Mijn eerste ervaring met Robotime was zeer positief! Dit doe-het-zelf huis, Cathy’s Flower House was een genot om te maken. Je kunt er alles over lezen op mijn pagina over Cathy’s Flower House.

Bekijk Cathy’s Flower House

Holiday Times Finished - Cute RoomHoliday Times

Vlak voor de kerstdagen besloot ik een doe-het-zelf huisje met kerstthema te maken. Dit huisje was heel leuk om te maken en nog leuker om gezellig tentoon te stellen tijdens de feestelijkheden. Dit American Retro Style house van het merk Cute Room – was, opnieuw, alle moeite waard. Het heet Holiday Times, ga snel kijken!

Bekijk Holiday Times

DIY houses - Forest Times Finished - Cute RoomForest Times

Mijn eerste poging om een doe-het-zelf poppenhuisje te maken, was Forest Times, van Cute Room. Dit is een van drie huisjes uit een serie genaamd American Retro Style. Ik heb deze doos vol prachtige spulletjes in China besteld, via AliExpress, en hij stelde niet teleur! De instructies waren in het Engels (af en toe meer een soort Chingels misschien). Maar er stonden foto’s in de beschrijving en het was aardig eenvoudig te volgen.

Bekijk Forest Times


Doe-het-zelf huisjes op YouTube

Op mijn YouTube-kanaal vind je (op z’n minst één) video van een voltooid poppenhuis. Bekijk mijn Kerstpoppenhuis-video!

(Visited 35 times, 1 visits today)