Er komen gratis haakpatronen aan!


Werken aan haakpatronen

Ben je op zoek naar inspiratie op het gebied van haken? Geweldig, welkom! Hoop je gratis haakpatronen te vinden: nog eventjes geduld a.u.b.! Voorlopig deel ik hier haakontwerpen en -ontwerpers die me inspireren (doe ik trouwens ook op Instagram, inclusief foto’s van patronen-in-wording). De gratis patronen van eigen makelij zijn onderweg. Ik ben bezig HookedArtyCrafter patroon voor patroon op te bouwen, maar daarvoor begin ik met het fundament.

Haken en breien

Het is mijn bedoeling om op deze website zowel haak- als breipatronen van mijn eigen ontwerpen te publiceren. Maar zoals we allemaal weten was Rome niet in één dag gebouwd – hetzelfde geldt natuurlijk voor een patronencollectie. 🙂 En aangezien er maar een beperkt aantal uren in een dag zitten … nou ja, je begrijpt m’n punt.

Haakpatronen van andere ontwerpers

Ik heb het haken een paar jaar geleden ontdekt en ben er sindsdien helemaal aan verslingerd geraakt. Langzaam maar zeker probeer ik ook zelf gehaakte dingen te ontwerpen. Op een gegeven moment wil ik op deze pagina mijn eigen patronen publiceren. Tot die tijd kun je hier alvast wat plaatjes van mijn eigen ontwerpen zien (en patronen aanvragen, als je wilt) én projecten van andere ontwerpen bekijken die voor mij een grote bron van Inspiratie vormen.

Een paar van mijn eerste haakprojecten

Tunisch gehaakte deken

Het hele jaar 2020 heb ik gewerkt aan een van mijn eigen ontwerpen: een Temperatuurdeken. Zodra deze af is (uiterlijk begin 2021) kan ik instructies schrijven hoe je zelf een soortgelijke Temperatuurdeken kunt maken. Stuur me een berichtje, als je daar interesse in hebt.

Volg me op Instagram: @hookedartycrafter voor meer brei- en haakinspiratie

(Visited 243 times, 1 visits today)