over schrijven … schrijven-writing

Nog iets waar ik van hou, is schrijven. Hoewel je dat na het lezen van mijn lang(dradig)e blogberichten en pagina’s misschien al wel geraden had. Zolang ik me kan herinneren heb ik gedroomd over schrijven. Altijd als ik in een winkel met kantoorartikelen was, begonnen mijn handen te jeuken en begon mijn hart sneller te kloppen. Op de een of andere manier wist ik vroeger al dat ik als schrijver zou willen werken. Ik begon als vertaler bij een vertaalbureau. Later ben ik voor mezelf begonnen. Eerst als vertaler en later kwam de nadruk steeds meer op het schrijven te liggen.

Tirza Schrijft schrijven

(Nog niet in het Engels)

Werken als schrijver betekent voor mij dat ik zelfstandig ondernemer ben. Tirza Schrijft is de naam van mijn bedrijf. Niet geheel verrassend betekent dit ook dat ik veel aan het schrijven ben voor anderen. Een tijdje geleden heb ik Tirza Schrijft uitgebreid met Hooked Arty Crafter. Een handwerkblog en een verzamelplek voor (wol)inspiratie. TirzaSchrijft is voorlopig nog alleen in het Nederlands beschikbaar, maar mogelijk zet ik in de nabije toekomst mijn vertaalhoed weer op om Engelse vertalingen toe te voegen.

Bekijk mijn website: TirzaSchrijft.nl

MopperMoeder

(Nog niet in het Engels)

Toen ik op een dag een boswandeling maakte met mijn man en kinderen en ik voor de zoveelste keer op de kids aan het mopperen was, ontstond een nieuw idee. MopperMoeder.nl. Een website voor ouders, een plek waar ze naartoe kunnen komen en zichzelf kunnen zijn. Om elkaar te vinden en af en toe (of wat vaker) te mopperen. Want het ouderschap kan soms (vaak?) best wel een beetje een uitdaging zijn! Net zoals met TirzaSchrijft is ook MopperMoeder voorlopig alleen nog in het Nederlands beschikbaar. Maar in de toekomst zal ik ook Engelse vertalingen toevoegen.

Bekijk mijn website: MopperMoeder.nl

Mijn blog schrijven

Ik ben altijd bezig met schrijven. Wil je meer lezen over mijn andere favoriete creatieve uitspattingen, volg de blog! Hier praat ik over allerlei creatieve dingen, zoals garen, breien, haken en doe-het-zelf huisjes.

Volg me op Instagram

Voor minder geschrijf, en meer visuele gareninspiratie, kun je me volgen op Instagram.

(Visited 17 times, 1 visits today)