Sewrellas Holiday Sweater KAL-14

Even geleden deed ik mee aan Sewrella’s Kersttrui KAL (2018). Je leest het hier!

In 2018 organiseerde Sewrella rond de feestdagen een Knit-A-Long (KAL), waar ik gewoon aan mee móest doen. Het was mijn eerste poging om zelf een trui te breien en hij is gelukt, jippie! Ik ben al een tijdje fan van Sewrella’s werk en volg haar op Instagram (@sewrella). Erg leuk om eindelijk een van haar ontwerpen te proberen.

Pink Version of Sewrellas Holiday Sweater KAL
Roze!

Deze KAL (‘brei-maar-mee’) was toevallig ook haar eerste Kersttrui KAL, dus het was spannend om te zien waar Sewrella ons heen zou leiden. Er was een Facebook-groep waar je voor steun terecht kon en een boel videotutorials en een geschreven patroon.

Fototijd

Mocht je dat leuk vinden, dan kun je foto’s bekijken van de voortgang die ik maakte. Zoals ik al eerder schreef, was dit de eerste KAL waar ik aan meedeed en in het begin was het een beetje intimiderend. Al snel was het vooral erg leuk om te doen! Op de één of andere manier werkt het heel motiverend om je aan te sluiten bij een groep (nieuwe) breiers om een dergelijk project te beginnen én af te maken.

Rode, roze en blauwe truien

Zodra ik mijn rode versie van deze trui afhad, kreeg ik het verzoek van mijn moeder en schoonzus om voor hen ook een trui te breien. Een roze en een blauwe. De roze trui heb ik vrij snel na de rode-met-witte opgezet. Vanwege de dikke wol waarmee je breit, is dit project lekker snel klaar. Oh, de roze versie is trouwens ook goed ontvangen!

Sewrella’s Kersttrui KAL: zo leuk dat ik er meer dan één breide!

Oorspronkelijk heb ik de rode trui voor mezelf gebreit, maar de mouwen waren iets te kort voor mijn smaak, dus heb ik hem aan mijn zus gegeven. Mijn schoonzus wacht echter nog steeds op haar blauwe trui, ben ik bang. Maar ja, wat doe je eraan? Er liggen zo veel projecten te wachten om afgemaakt te worden, (inclusief een gehaakte babydeken voor diezelfde schoonzus, die zwanger werd en over een paar weekjes moeder wordt — waarschijnlijk voordat ik zelfs maar de steken voor haar blauwe versie van Sewrella’s Kersttrui kan opzetten). Ach, ja …

(Visited 45 times, 1 visits today)
Sharing is caring! ~ Delen is lief!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *